Finalul anului nici că putea să vină cu vești mai bune decât astea. Billboard a pus capăt așteptării și a făcut publică lista celor mai buni artiști de anul acesta.

2020 a fost un an greu pentru artiști. Pandemia i-a făcut să își regândească prioritățile și să se adapteze noilor reguli impuse. Nimic nu i-a putut ține departe de studioul de înregistrări, iar asta s-a văzut. Cele mai importante nume din industria muzicală au fost recompensate pentru muncă și pentru efortul lor în cadrul galelor online. După ce au plecat acasă cu diverse trofee, a venit timpul ca unul dintre cele mai importante topuri să își prezinte primele 10 poziții. De către cine au fost ocupate?

Se pare că tradiția se menține și aici. Artistul de pe primul loc nu a lansat niciun album anul aceasta, dar cel de anul trecut a fost suficient. Post Malone și al său ”Hollywood's Bleeding” au ocupat poziția fruntașă, devenind astfel cel mai bun artist al anului 2020. Imediat după Posty îl găsim pe The Weeknd. Poate că această poziție îl mai consolează și îl mai liniștește pe artist după ce a aflat că premiile Grammy l-au sărit anul acesta. 

Tot în topul Billboard găsim și artiștii ale căror piese au făcut furori pe TikTok: Roddy Rich, DaBaby și Pop Smoke. Surprinzător este faptul că anul acesta Taylor Swift se află la coada clasamentului, deși a lansat ”Folklore”, un album compus în carantină.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billboard (@billboard)