Am trăit să o vedem și p-asta! Jennifer Lopez nu știe ce să mai creadă despre fanii ei: ba o laudă, ba o critică. Acum, urmăritorii artistei au dus totul la un alt nivel și vor război între ea și Beyonce.

Momentul lui Jennifer Lopez și al lui Maluma de la American Music Awards a creat un val de reacții în online. Cu siguranță, a fost unul dintre cele mai așteptate, iar imediat după încheierea galei, online-ul era plin de distribuiri și de laude pentru cei doi artiști. Jennifer Lopez a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere și a făcut un live chiar a doua zi dimineața pe contul de Instagram.

Cum tot ceea ce este frumos durează puțin, au apărut și criticile. Și ce mai critici! Era clar că nimeni nu avea ce să zică de mișcările de dans ale artistei și de corpul ei perfect. Fanii cu ochi critici au găsit câteva asemănări între momentul lui Jennifer Lopez și cel al lui Beyonce. Mai exact, aceștia cred că Jennifer a copiat momentul lui Beyonce de la Grammy atunci când a cântat ”Drunk in love”.

Îți lăsăm aici ambele momente. Tu ce zici?