Anul 2020 se apropie de final, iar marile publicații deja trag linie și concluzionează. Recent, am aflat cine a fost desemnat de către People cel mai sexy bărbat al anului 2020, iar acum, Billboard a anunțat femeia anului în industria muzicală.

Give her the crown! Vești bune pentru Cardi B. Artista a fost luată prin surprindere și a fost numită de către cei de la Billboard femeia anul în industria muzicală. Artista a ținut să le mulțumească tuturor și a postat un videoclip pe contul de Instagram cu un discurs tipic ei. Oricât de mult s-a bucurat Cardi pentru reușită, fanii nu prea au fost în asentimentul ei. Aceștia s-au revoltat pe Twitter, acolo unde au contestat meritele artistei. Se pare că piesa ”WAP” nu i-ar fi convins pe aceștia că artista merită titlul de femeia anului.

”Vă plângeți că am lansat o singură piesă! Da, am lansat WAP, piesa care a fost difuzată cel mai mult, care a vândut cel mai mult și care v-a făcut pe toți să dansați. Obișnuiți-vă cu asta!”, a transmis Cardi.

Marele eveniment în care vor fi decernate premiile va avea loc în decembrie, iar pe lângă Cardi B, va fi premiată și Jennifer Lopez la categoria ”Icon award”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)