Dacă ne uităm pe contul de Instagram al lui Kylie Jenner ne dăm seama că miliardara nu prea a fost afectată de pandemie. Aceasta s-a bucurat de multe escapade, iar asta a fost un motiv bun pentru ca urmăritorii să se supere pe ea.

Kylie Jenner călătorește foarte mult, iar asta se vede din imaginile postate pe contul de Instagram. Miliardara a vrut ca anul acesta să viziteze orașul iubirii, iar pentru ea nimic nu este imposibil. Kylie a fost în Paris și se pare că nu a mers singură, ci alături de prietenul surorii ei, Fai Khadra. 

Fanii au început să o critice imediat pe miliardară, atrăgându-i atenția că ar trebui să fie mult mai precaută în această perioadă și să se abțină de la escapadele luxoase. Kylie nu a dat nicio explicație, dar cei din staff-ul ei au precizat că miliardara a călcat pe continent european din motive de business.

Kylie a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură. Pe lângă treburile legate de Kylie Cosmetics și Kylie Skin, miliardara a decis că este o idee bună să își ia și prietenii cu ea să profite de timpul petrecut împreună.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on