Aproape că nu e om care să nu aibă una sau mai multe cicatrici. Fie că vorbim de semne din naștere, fie de clasicele "semne de bună purtare", nici Kylie Jenner nu face excepție.

În timp ce unii nu mai știu cum să își ascunde așa-zisele defecte, Kylie Jenner le afișează cu mândrie pe Instagram. Miliardara s-a postat cu semnul ei de bună purtare, o cicatrice și nu este pentru prima dată când face asta. Urmăritorii ei au apreciat mereu curajul lui Kylie și faptul că nu a încercat niciodată să o editeze sau să renunțe la ea. Kylie a vorbit de multe ori despre cicatricea ei pe care a căpătat-o în copilărie, în timp ce încerca să se urce pe un stâlp.

Anul trecut, Kylie Jenner s-a aflat din nou în topul Forbes, pentru al doilea an consecutiv. Kylie este cea mai tânără miliardară self-made, iar de la prima apariție în topul Forbes în 2019 și până acum, afacerea sa a continuat să înregistreze sume fabuloase.

Kylie a descoperit rețeta succesului în afaceri și a înțeles că familia ei este un factor important pentru dezvoltarea business-ului. Aceasta a colaborat cu sora ei, Kim Kardashian pentru gama KKW Fragrance, iar apoi a creat o altă gamă, dedicată îngrijirii pielii, numită Kylie Skin. Asta i-a asigurat lui Kylie locul 1 în topul Forbes, cu o cifră de afaceri de 590 de milioane. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)