A devenit deja un trend ca vedetele să renunțe la secrete în fața fanilor să să le arate ce au mereu în geantă. Kylie Jenner nu a putut să facă excepție, așa că a postat un videoclip pe contul ei oficial de Youtube.

Dacă este trend, trebuie să fie și Kylie Jenner. Se pare că aceasta este regulă de pe care s-a ghidat Kylie atunci când a făcut un video în care le arată fanilor ce are mereu în geantă. Urmăritorii miliardarei știu că aceasta investește în astfel de accesorii de brand și are o colecție impresionantă de genți.

Kylie a ales să le arate tuturor ce poartă într-o geantă Birkin pe care a cumpărat-o la sfatul mamei sale, Kris Jenner. Fanii au fost foarte încântăți de faptul că miliardara a răspuns afirmativ acestei provocări și poate, de ce nu, unii dintre ei o vor folosi ca sursă de inspirație.

”Am cumpărat această geantă deoarece mama mea mi-a spus să o fac. Mi-a zis că este o ediție limitată și că este o investiție bună, iar dacă Kris Jenner îți spune să faci ceva, trebuie să faci. Cu toate cele întâmplate, probabil cel mai important lucru din geanta mea de acum este dezinfectantul produs de Kylie Skin.”, spune Kylie. Uite ce se mai află în geanta miliardarei:

- un PR card, un fel de agendă în care îi sunt notate toate întâlnirile și task-urile dintr-o zi

- nu putea lipsi parfumul ei preferat, lansat în colaborare cu sora ei, Kim Kardashian.

- o cameră foto pe care a primit-o de ziua ei și pe care o ia peste tot

- portofelul și două scruncies Kylie Skin

- pudra din colecția lansată alături de Kendall

- bateria externă personalizată 

- guma de mestecat

- loțiunea de soare Kylie Skin

- șervețele umede Kylie Skin

- trei măști de protecție

- ochelari de soare

- o jucărie de pluș

- multe gloss-uri și rujuri