Kylie Jenner nu duce lipsă de idei de business. Chiar dacă a fost criticată de mulți că a lansat costume de baie la final de sezon, acum, miliardara are de gând să targheteze o nouă categorie de public: mămicile cu copii.

Kylie Jenner știe cum să atingă coarda sensibilă a fanilor. După ce a lansat acum mai bine de un an colecția de makeup care poartă semnătura lui Stormi, miliardara are un nou business pregătit să cucerească marketul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că miliardara a dat lovitura cu produsele Kylie Skin, așa că acum s-a gândit să producă o linie de produse de îngrijire special pentru copii. Kylie Baby este cea mai nouă colecție a miliardarei și, așa cum era de așteptat, aceasta a colaborat cu micuța ei, Stormi pentru campania publicitară.

”Sunt încântată să vă prezint produsele Kylie Baby. A fost un vis de-ale mele să creez produse care să fie curate, sigure și eficiente pentru îngrijirea bebelușilor, mai ales acum că voi fi mamă din nou. Știu că toate ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri, așa că producerea acestei linii complet hipoalergenică și vegan a fost foarte important pentru mine. Sunt foarte mândră de aceste produse și de abia aștept ca voi și familiile voastre să le încerce! Marea lansare este pe 28 septembrie.”, a scris Kylie pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)