Clanul Kardashian ar putea deveni mai mare. Kylie Jenner este ținta zvonurilor că este însărcinată, iar cea care a dat-o de gol a fost chiar mama ei, Caitlyn Jenner.

După zvonurile unei relații cu Drake, Kylie este din nou în centrul atenției. De data aceasta, mama ei, Caitlyn Jenner este cea care a dat-o de gol pe Kylie și a spus că este însărcinată. Totul s-a întâmplat într-un episod din show-ul I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here! când, întrebată câți nepoți are, Caitlyn a spus: ”20 în decembrie...îmi spun Boom Boom”

În prezent, Caitlyn are 16 nepoți (Mason, Penelope,North,Saint, Chicago, Psalm,True, Dream, Francesca, Isabella, Luke Eva, Bodhi, William, Stormi Webster).

Kris Jenner este foarte supărată de scandalul pe care aceasta l-a creat, mai ales acum când Kylie trece printr-o perioadă agitată cu noile schimbări de la Kylie Cosmetics. Kylie Jenner a vândut 51% din acțiunile companiei sale către Coty, fiind vorba de o tranzacție de 600 de milioane de dolari.

”Este încântată de acest parteneriat, însă în același timp acesta este visul ei de a construi acest imperiu al frumuseții și de a explora cât mai multe categorii pe care nu le-a atins până acum. Știi, a lansat Kylie Skin anul acesta și este cu adevărat entuziasmată și a fost un real succes pentru ea, așadar abia așteaptă să colaboreze cu Coty pentru a lansa noi categorii și pentru a intra în noi zone ale afacerii. Scopul este să continue dezvoltarea afacerii într-un brand puternic la nivel global.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chill saturdays @ the office in @suspiciousantwerp .. love you guys #ad

A post shared by Kylie ♥️ (@kyliejenner) on