În ultima perioadă, fanii au luat în vizor pe Kylie Jenner. După ce au cerut eliminarea ei din videoclipul lui Cardi B de la piesa ”WAP”, acum o acuză și de faptul că este mult prea operată.

Nu putem nega faptul că miliardara Jenner a trecut prin schimbări radicale de-a lungul timpului. De ziua ei, Kim a postat o serie de imagini cu ea care nu i-au făcut întocmai cinste. Urmăritorii au remarcat cât de mult s-a schimbat Kylie și au început să o acuze că este atât de operată încât nici ea nu mai știe cum arată, de fapt.

Kylie s-a apărat mereu spunând că nu are niciun fel de operație, dar obsesia ei pentru aspectul fizic ne face să credem contrariul. Kylie și-a supărat atât de mult fanii în ultima perioadă, încât aceștia au cerut excluderea ei din videoclipul ”WAP”.

Apariția dramatică a miliardarei în clip i-a făcut pe fanii lui Cardi să creeze o petiție și se pare că sunt dispuși să facă orice pentru a nu o mai vedea pe miliardară. ”Kylie nu este deloc umană, este doar plastic” sau ”Kylie m-a făcut să nu mă mai uit la videoclip” sunt doar câteva dintre comentariile de pe Twitter.