Kylie Jenner a lansat de curând noua colecție de cosmetice, Holiday Edition, cea pe care fanii o așteptau cu nerăbdare. O dată cu sosirea noii colecții, aceștia au aflat și o veste care i-a șocat.

Anul 2016 a fost anul norocos pentru Kylie.  Aceasta lansa Kylie Cosmetics în 2016, iar în ultimul an câștigurile ar fi atins cifra de 177 de milioane de dolari. Potrivit Forbes, în martie compania lui Kylie valora cel puțin 900 de milioane de dolari, aceasta devenind cea mai tânără miliardară self-made.

”A făcut singură toți banii. A început cu propriile economii. A fost ideea ei. Este incredibil ce a făcut și cum ne-a arătat și nouă să facem asta.”, a explicat mama ei, Kris Jenner.

Kylie Jenner a vândut 51% din acțiunile companiei sale către Coty, fiind vorba de o tranzacție de 600 de milioane de dolari.

”Este încântată de acest parteneriat, însă în același timp acesta este visul ei de a construi acest imperiu al frumuseții și de a explora cât mai multe categorii pe care nu le-a atins până acum. Știi, a lansat Kylie Skin anul acesta și este cu adevărat entuziasmată și a fost un real succes pentru ea, așadar abia așteaptă să colaboreze cu Coty pentru a lansa noi categorii și pentru a intra în noi zone ale afacerii. Scopul este să continue dezvoltarea afacerii într-un brand puternic la nivel global.”

 ”Kylie și echipa ei vor conduce în continuare toate inițiativele creative în ceea ce privește produsele și strategia de comunicare. Simte că este acolo unde trebuie, aici este pasiunea ei din moment ce vrea să își folosească partea creativă pentru a-și dezvolta brand-ul. Asta este ceea ce vrea să facă pentru restul vieții. Vorbește despre asta mereu. Peste 20 de ani se vede făcând asta și poate o va lăsa moștenire fiicei ei”, a declarat Kris.