Kylie Jenner are planuri din ce în ce mai mari. După ce a cucerit toată planetă cu produsele ei cosmetice, miliardara vrea să treacă la next level.

Kylie Jenner a fost recent surprinsă în timp ce completa documente pentru oficializarea unui nume pentru evenimentul pe care vrea să-l organizeze. Aceasta are trei variante propuse și speră că una dintre ele să fie acceptată. Este vorba despre ”KYLIE CON”, ”KYLIE KON”, ”KYLIE MUSEUM”.

Până când va primi răspunsul afirmativ pe care îl așteaptă, Kylie și micuța Stormi lucrează la un proiecte de produse cosmetice pe care îl vor lansa împreună. 

Recent, Kylie a fost detronată de pe Instagram, platforma online care i-a rotunjit conturile. Cei 156 de milioane de urmăritori nu o mai fac fericită pe Kylie, deoarece Kendall Jenner, sora ei, i-a luat locul și a devenit cea mai bine plătită prezență din online. O listă întocmită de Buzz Bingo arată că modelul Kendall Jenner este cel mai bine plătit membru al familiei Kardashian atunci când vine vorba de colaborări cu branduri sau parteneriate plătite. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New lip alert 👄 lipstick & liner in shade “Girls Trip” launching on the 22nd 🤍

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on