Kylie Jenner este Instagram queen, iar pretențiile ei sunt pe măsură. Chiar dacă este urmărită de 209 milioane de persoane, Kylie este foarte selectivă atunci când vine vorba de întorsul favorii.

Oare ce s-a întâmplat cu miliardara Kylie Jenner în ultima perioadă? Aceasta a început să fie din ce în ce mai selectivă pe Instagram și, nu este vorba despre imaginile pe care le postează, ci despre persoanele pe care le urmărește. La început de an, Kylie a revenit la sentimente mai bune și a dat din nou follow lui Hailey Bieber, Justin Bieber și Fai Khadra. Dubios nu este follow-ul, ci unfollow-ul pe care l-a dat Kylie, mai ales că Hailey și Fai sunt cei mai buni prieteni ai surorii ei, Kendall Jenner.

Tot la început de an, Kylie s-a gândit că nu ar strica puțină curățenie în lista prietenilor. Primele persoane de care a scăpat? Sofia Richie și Victoria Villarroel. Unfollow-ul Sofiei are o scuză, având în vedere că aceasta s-a cuplat cu Scott, fostul soț al lui Kourtney. Nimeni nu știe ce motive a avut Kylie atunci când a apăsat butonul, dar fanii cred că este vorba de business-uri.

Ce noroc pe Stassie Karanikolaou că a scăpat de acest carusel de follow și unfollow!