Nu mai este niciun secret faptul că familia Kardashian este abonată la programele de editat. Kylie Jenner și surorile sale promovează perfecțiunea în online, dar, din când în când, mai trișează. Recent, una dintre imaginile postate de iubita lui Travis Scott a stârnit un val de reacții.

Kylie Jenner este cunoscută pentru imaginile de pe Instagram. Vedeta arată mereu ca scoasă din cutie, iar asta i se datorează echipei sale cu care lucrează. Și Photoshop-ului, să nu uităm. Kylie și-a serbat ziua de naștere săptămâna trecută, iar pozele pe care și le-a făcut par desprinse din revistele glossy. Însă, ochiul critic al fanilor a observat un detaliu destul de rușinos.

Kylie a abuzat de Photoshop, iar rezultatul este de-a dreptul hilar. În goana după o talie perfectă, miliardara nu a mai fost atentă și la alte detalii. Așa se face că s-a ales cu o mână gigantă. Prin aceeași situație a trecut și sora ei, Khloe care a fost comparată cu Lord Voldermort. Acum, Kylie a fost dată de gol de cei de la beauty.false, un cont de Instagram celebru pentru descoperirea unor astfel de gafe.

Kylie Jenner a dat-o iar în bară cu Photoshop-ul. Cât de mult a exagerat miliardara de data asta
Instagram

Kylie Jenner este la vârsta „twenty-fine”

Ultimii doi ani au cam sărit-o pe vedetă de la petreceri pe lux și opulență, dar nici nu a putut să evite asta. În primul an, pandemia i-a pus bețe-n roate, iar în al doilea an nu a vrut să i se vadă burtica de graviduță. Acum, iubita lui Travis Scott și-a luat revanșa și a dat un party de zile mari.

Kylie Jenner s-a distrat în prima parte a zile alături de familia ei, apoi, pe seară, a petrecut cu prietenii. Momentan, invitații lui Kylie nu au postat prea multe videoclipurile de la ziua miliardarei. Cu excepția lui Ariel, makeup artistul ei preferat. Ariel a postat câteva cadre de acolo, iar fanii au fost foarte încântați să vadă cât de bine s-a distrat queen Kylie.