Cardi B are toate dovezile că micuța Kulture îi calcă pe urme. Acum că i-a făcut cont de Instagram, artista nu se mai poate plânge că nu are ce conținut să încarce pe profil.

Kulture este unul dintre acei copii răsfățați ai Amercii. Atunci când mama ta este Cardi B, iar tatăl tău este Offset, nimic nu este imposibil. Părinții lui Kulture sunt renumiți pentru extravaganțele pe care le fac pentru micuța lor și cum toate reacțiile și aprecierile vin din online, Cardi s-a gândit să îi facă lui Kulture cont de Instagram.

Micuța are aproximativ un milion de urmăritori pe Instagram și nu are de gând să se oprească aici. Mama ei se ocupă să posteze cele mai drăguțe imagini și filmulețe care să topească inimile fanilor. Chiar dacă a strâns deja o mică comunitate de fani, Kulture își urmărește momentan doar părinții.

Kulture se poate lăuda cu faptul că deja are fani. În online au început să apară alte conturi cu numele ei, iar pe unul dintre ele a fost postat un clip în care micuța lui Cardi cântă piesa Rihannei, „Work”. Credem că știm deja cu cine poate face Rihanna un featuring.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Singing Work by Rihanna ❤️

A post shared by Kulture Kiari Cephus 👶🏽 (@kulturekiarib) on