Kylie și Kris Jenner foarmează o echipă pe cinste, mai ales atunci când participă la emisiuni. De data asta, miliardarele au mers la James Corden, dar nu au scăpat atât de ușor.

Cei care au urmărit show-urile familiei Kardashian, știu deja că Kris Jenner debordează de sinceritate. Totuși, nimic nu se compară cu un detector de minciuni, iar James Corden s-a gândit la toate. Prezentatorul a trecut-o pe „momager” în scaun și a cablat-o la detectorul de minciuni. Kris nu și-a făcut prea multe griji, semn că avea de gând, oricum, să fie sinceră până la capăt.

În afară întrebărilor pentru calibrarea detectorului, lista de curiozități nu a fost deloc una blândă. Kris a trebuie să răspundă la întrebări legate de relația dintre Kourtney și Travis, despre rochia lui Marilyn purtată de Kim, dar și despre partenerului ei, Corey.

Odată cu acest test al detectorului de minciuni, Kylie a aflat că este copilul preferat al mamei sale. Tot pe scaunul de la detector, Kris a recunoscut că, uneori, Kourt și Travis exagerează cu gesturile lor romantice. Tot legat de fiica ei, Kourtney, Kris a mai spus că i-a plăcut rochia ei de mireasă, chiar dacă multă lume a criticat alegerea lui Kourt.

Kris a încercat să fie sinceră până la capăt și nu s-a ferit nici să spună că iubitul ei, Corey este materialist. Se pare că pe „momager” nu o deranjează acest lucru, mai ales atât timp cât este fericită alături de el. Deși detectorul de minciuni a demonstrat că mama fetelor Kardashian este sinceră, sigur a agitat apele în familia ei.

Îți lăsăm aici momentul ca să te bucuri de el.