Familia Kardashian este recunoscută pentru apetența pe care o are pentru sectorul politic. Dacă în trecut Kanye și Caitlynn și-au manifestat dorința de a candida pentru președinție, respectiv, pentru un post de consilier, acum se pare că momagerul Kris le calcă pe urme.

Dacă petreci suficient de mult timp pe TikTok, sigur știi faza cu „got Krissed by Kris Jenner”. Asta înseamnă că ai fost păcălit, iar fix asta s-a întâmplat cu toți fanii familiei Kardashian. În online circulă un poster în care este anunțată candidatura lui Kris Jenner pentru poziția de președinte al Americii.

Partea interesantă de abia de acum urmează. Posterul a fost preluat și de Kris Jenner și distribuit pe contul ei oficial. Mulți dintre urmăritorii ei deja începuseră să se bucure, dar totul a durat foarte puțin. Kris a precizat că este o glumă și că i s-a părut amuzant să se alăture trendului.

Kris Jenner nu face senzație doar pe TikTok, ci și pe Twitter. Vedeta a declarat de multe ori că nu face diferențe între fiicele ei, dar se pare că, din când în când, mai scapă porumbelul. În urmă cu câteva luni, „momagerul”, așa cum este alintată, a postat un mesaj pe Twitter prin care le aducea tuturor la cunoștință că fiica ei preferată este Kim. Khloe nu s-a putut abține și a simțit nevoia să își corecteze mama, spunându-i „ai scris Khloe greșit”, în spirit de glumă. 

 

@krisjenner

I’m so excited to finally announce…

♬ Presidential Music - Bobby Cole