Kourtney Kardashian tace și face. În timp ce surorile ei atrag atenția de fiecare dată când fac ceva notabil, Kourt preferă să își ducă planurile la îndeplinire în liniște, departe de ochii curioșilor. Asta s-a întâmplat și acum, când sora lui Kim a decis să se căsătorească într-un cadru restrâns.

Veștile bune vin de peste Ocean! După o relație desprinsă parcă din povești, Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit. De data asta, evenimentul nu a mai fost deloc o surpriză. Ceremonia a fost una restrânsă, departe de ochii curioșilor și s-a desfășurat în Portofino, Italia. Nunta din Europa este cea de-a treia de pe lista cuplului. Prima dată, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, apoi în Montecito și abia acum au ajuns la ultima ceremonie de pe listă.

Deși au fost trei ceremonii la număr, fostul soț al lui Kourtney, Scott Disick nu a fost invitat la niciuna dintre ele. Kris Jenner, mama lui Kourt, a afirmat de multe ori că Scott îi este ca un fiu, dar se pare că, de data asta, l-au cam scos din schemă. În show-ul „The Kardashians” de pe Hulu, Scott le atrage de multe ori atenția fetelor că au uitat de el și că îl dau la o parte.

Și nu doar pe el. Atunci când a fost cerută în căsătorie, Kourtney nu și-a invitat copii, la marele eveniment fiind prezenți doar copiii lui Travis din relația anterioară. Atunci când a arătat inelul de logodnă, Penelope, fiica lui Kourt a început să plângă, semn că nu este deloc de acord cu relația mamei sale.