Fără doar și poate, fetelor din familia Kardashian le place atenția. De fiecare dată când postează o imagine, fanii intră în alertă și încep să caute detalii pentru a fi dezbătute. De data asta, în centrul polemicilor se află Kourtney Kardashian care i-a băgat pe toți în ceață cu cea mai recentă postare.

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o dragoste ca în povești. Cei doi sunt de nedespărțit și, la cât de bine se înțeleg, nu este de mirare că fanii se așteaptă să își ducă relația la nivelul următor. Kourt are trei copii din căsnicia anterioară cu Scott Disick, dar asta nu elimină posibilitatea de a avea un copil sau chiar mai mulți și cu Travis.

La asta se gândesc și urmăritorii ei care au cam supărat-o cu cele mai recente comentarii. Kourt a postat o imagine în timp ce se afla la piscină, iar reacțiile nu au încetat să apară. „Nu vreau să fiu genul ală de persoană, dar aceea este o burtică de gravidă?” este comentariul care a scos-o din sărite pe sora lui Kim. Kourt nu a stat prea mult pe gânduri și a simțit nevoia să-i răspundă urmăritoarei sale, vizibil iritată. „Pe bune? Chiar aveți de gând să mă întrebați asta la fiecare poză?”

Sora lui Kim Kardashian s-a afișat cu timid Tom Barker la început, iar acum câteva luni, cei doi au ajuns să se logodească. Tom a pregătit totul până la cel mai mic detaliu. Artistul a amenajat o întreagă plajă în Montecito și și-a propus să o dea pe spate pe Kourt. Și a reușit. Kourtney nu a stat prea mult pe gânduri și a spus un mare DA. Surorile ei au fost cu siguranță complice la marele eveniment și au postat aproape toate imagini cu cei doi pe social media.