Urmăritorii lui Kourtney Kardashian sigur au observat că aceasta are o nouă prietenă. Este vorba despre Addison Rae, celebră de pe TikTok. Chiar dacă cele două se înțeleg de minune. fanii celor două o critică pe Kourtney pentru alegerea făcută.

La prima vedere, am fi tentați să credem că Addison și Kourtney nu au nimic în comun. Kourtney are 41 de ani, este mamă, promovează un stil de viața sănătos, iar Addison are 19 ani și face fel de fel de challenge-uri pe TikTok.

Ei bine, cele două s-au împrietenit prin intermediul lui Mason, fiul lui Kourtney. Addison l-a ajutat să filmeze un videoclip, iar de atunci, vedeta TikTok s-a împrietenit cu restul familiei. ”Totul a venit natural și ne-am împrietenit instant. Am filmat chiar și un videoclip în care facem antrenamente împreună. A fost foarte amuzant”, a spus Addison pentru Variety.

Fanii celor două sunt de părere că totul este o strategie de marketing, mai ales că Addison s-a lansat și ea în industria de beauty, iar Kourtney este deja cunoscută pentru brandul ”POOSH”. Kourtney primește des comentarii în care este criticată pentru prietenia dintre ea și Addison, dar a decis că cel mai bine este să ignore și să le ofere haterilor răspunsuri ironice.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two more days of summer.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on