Kourtney Kardashian apare pe coperta celui mai recent număr al publicației Vogue Arabia și a profitat de ocazie pe a acorda un interviu extrem de sincer pentru fanii ei.

Filmările pentru show-ul ”Keeping up with the Kardashians” au epuizat-o pe Kourtney care a anunțat acum ceva timp că se va retrage. Surorile ei nu au fost de acord, iar singura care i-a luat apărarea a fost Kendall. ”Kourtney are unele limite, ceea ce este de înțeles. Nici eu nu las ca întreaga mea viață să fie prezentată în show, însă Kourtney a permis până acum ca unele aspecte din viața ei personală să fie prezentate publicului și este de înțeles că vrea o schimbare. ”

”Am filmat non-stop timp de 14 ani. Mă simțeam neîmplinită și asta a devenit un mediu toxic pentru mine să îmi ocup viața în felul acesta. Trebuia să îmi apreciez mai mult intimitatea și să știu cum să îmi echilibrez viața privată și show-ul. Oamenii cred că mie nu îmi place să muncesc, ceea ce este complet eronat. Îmi place să îmi folosesc energia pe lucruri care mă fac fericită”, a declarat Kourtney.