Internetul nu are granițe, iar un român a experimentat asta pe pielea lui. Conaționalul nostru a ajuns pe contul unuia dintre cei mai cunoscuți tiktokeri din lume. Videoclipul lui banal a ajuns în atenția italianului și, fie că a fost ceva intenționat sau a fost o pură coincidență, viralizarea lui a fost garantată. 

Khaby este recunoscut pe TikTok datorită reacțiilor pe care le are la anumite videoclipuri cringe, iar asta l-a adus pe prima poziție în topul influencerilor din Italia. Deși nu folosește cuvinte, gesturile lui transmit foarte multe. Videoclipurile lui Khaby s-au menținut în fruntea clasamentului de anul trecut al celor mai vizualizate materiale pe TikTok și, la cum a debutat 2022, sigur și acesta va fi un an prolific.

Odată ajuns pe TikTok-ul lui Khaby Lame, poți spune că ești deja celebru. Un român de-ai noștri l-au convins pe Khaby că videoclipul lui extrem de ciudat și fără sens merită să ajungă pe contul lui de TikTok. Este vorba despre Ian Ceban, cunoscut în online și care se prezintă ca fiind actor, cântăreț și artist. Deși acum nu mai este foarte vizibil, înainte, Ian obișnuia să cânte, iar piesele lui erau cunoscute de mii de fani.

@khaby.lame Yes literary Genius my friend 🤲🏿🤦🏿‍♂️ #learnfromkhaby #learnwithtiktok @tiktok ♬ suono originale - Khabane lame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ceban (@ianceban)