Kim Kardashian a avut parte de un eveniment important în viața ei de mămică. Artista a călătorit în Armenia special pentru a-i boteza pe cei trei copii, Saint, Chicago și Psalm. Vizita ei în Armenia, țara de unde provinea tatăl ei nu a fost pe placul autorităților americane, care au criticat-o dur pe soția lui Kanye.

Kim Kardashian a ajuns în capitala Armeniei, Yerevan, iar copiii au fost botezați la Catedrala Etchmiadzin în Vagharshapat. Doar Saint, Chicago și Psalm au fost botezați acum, North fiind botezată în Ierusalim în 2015, iar Kourtney și copiii ei doar au asistat la ceremonie. Se pare că nu doar copiii au fost botezați în Armenia, ci și Kim Kardashian s-a botezat acolo, după cum a declarat pe rețelele de socializare. 

Kim Kardashian le-a cerut parlamentarilor americani să aprobe o lege care recunoaște genocidul armean din perioada 1915-1923, pentru a face dreptate strămoșilor săi.

”Este un lucru personal pentru mine și milioane de armeni care se trag din supraviețuitorii acelui genocid. Adresați-vă Congresului și spuneți-i că e timpul să acționeze!”, a scris Kim pe Twitter.