Kim Kardashian a fost de multe ori criticată pentru că îi permite prea multe micuței North. De data aceasta, nu Kanye a fost cel care i-a spus că exagerează, ci fanii ei. 

North a fost văzută purtând un piercing de nas, aceasta participând alături de părinții ei, Kim Kardashian și Kanye West la slujba ținută de pastorul Joel Osteen duminică în Texas. 

Cu siguranță acest accesoriu nu este unul real de data aceasta, mai ales că tatăl lui North, Kanye, i-a interzis fiicei sale să se mai machieze. ”Eu o lasam să se machieze – știi, puțin roșu de Crăciun – o lăsam să folosească un ruj roșu. O lăsam, dacă poartă o rochie neagră, să aibă buzele negre. Așa că aveam probleme din cauza asta. Acum, nu mai are voie să se machieze.” a declarat Kim.

”Lui North i se pare foarte distractiv să aplice măști de față. Îi iau diferite măști și dacă are o petrecere în pijamale le fac și fetelor. Ele cred că este foarte distractiv. Nu știu de ce. Pur și simplu li se pare fascinant”, a completat Kim.

De data aceasta fanii au fost revoltați și au criticat-o pe Kim pentru că o lasă pe North să poate piercinguri, având în vedere vârsta ei și, mai ales, locul unde a fost.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The West’s take Houston 💚 #KimKardashian #KanyeWest #NorthWest

A post shared by Richard (@thehapablonde) on