Kim Kardashian știe cum să își folosească notorietatea din online pentru a schimba în bine societatea. Soția lui Kanye s-a folosit de Instagram pentru a-și expune planurile de viitor.

Kim Kardashian este o prezență foarte activă în online, acolo unde știe că se poate baza oricând pe comunitatea de urmăritori și că vocea ei va fi mereu auzită. Fanii lui Kim știu că aceasta este mereu preocupată de problemele care afectează societatea, iar protestul #BlackLivesMatter nu a lăsat-o indiferentă. 

Soția lui Kanye a făcut o postare pe Twitter în care îi anunța pe toți că următorul ei scop este de a înlătura politiștii abuzivi. ”În acest moment este în regulă dacă un ofițer de poliție din California încalcă legea în timp ce se află la serviciu. Nu pot fi dați în judecată pentru încălcarea legii. Vă rugăm să votați pentru o reformă a poliției! Acest lucru va face ofițerii de poliție mai responsabili”., a scris Kim.

La cât de ambițioasă o știm pe Kim, este aproape imposibil ca aceasta să nu își ducă planul la sfârșit. Kim a mai promis și în trecut că se apucă de studierea dreptului și că îi va ajuta pe cei care au fost închiși pe nedrept și asta s-a întâmplat.