Se pare că soția lui Kanye West și-a făcut un obicei din a le face de râs pe surorile ei pe Instagram. Kim a postat o imagine cu ea și surorile ei înainte de operații, iar Kylie a luat foc.

Kim Kardashian a început să fie nostalgică și să își exprime sentimentele pe Instagram. În timp ce fanii ei au apreciat acest gest, surorile ei nu au fost chiar atât de încântate. Kim a postat o imagine mai veche cu ea, Khloe, Kylie, Kendall în timp ce se aflau într-o vacanță în Bahamas. 

Fanii și-au dat seama cât de mult s-au schimbat fetele de-a lungul timpului, mai ales din punct de vedere fizic. Kim a renunțat la look-ul blond, Khloe a slăbit foarte mult, Kylie a apelat la medicul estetician, iar Kendall s-a maturizat frumos. Concluzia? Dacă ai bani le poți face pe toate.

Imaginea a adunat aproximativ 4 milioane de aprecieri, dar Kylie nu a fost atât de încântată la vederea imaginii. Miliardara i-a spus surorii ei să șteargă imediat imaginea, dar se pare că sora mai mare nu a ascultat-o. 

Acum câteva săptămâni, Kim anunța că își va îngheța conturile de Instagram și de Facebook. Miliardara este surprinsă, dar nu într-un mod plăcut de lucrurile care se întâmplă pe Instagram. Kim s-a alăturat mișcării #StopProfitForHate alături de Selena Gomez și alte vedete care vor să pună capăr violenței verbale și dezinformării pe rețelele sociale.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babies at Benihana 🥰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on