Kim Kardashian și Kanye West nu trec prin cea mai bună perioadă a lor ca și cuplu. Kanye a fost lovit de un episod de bipolaritate și sinceritate dusă la extremă, iar asta nu a avut efecte pozitive asupra mariajului său.

Kanye West face ce face și reușeste să supere pe toată lumea. După momentele de sinceritate în care a recunoscut că a fost tentat să divorțeze de Kim, rapperul a luat cu asalt Twitter-ul. Kanye a abuzat de rețeaua socială și a postat o serie de mesaje, imagini și videoclipuri care au stârnit un val de reacții negative și care l-au făcut să piardă și câșiva prieteni.

Kim Kardashian este victimă colaterală a comportamentului soțului ei și nu de puține ori s-a gândit dacă să renunțe sau nu la mariaj. Kim i-a luat apărarea de multe ori lui Kanye, ba chiar a postat mesaje în online în care le cerea tuturor să nu îl mai agreseze cu întrebări pe soțul ei și să nu îl mai pună la zid pentru comportamentul lui.

”Așa cum mulți știu, Kanye suferă de bipolaritate. Oricine se confruntă cu această boală sau are pe cineva drag care este bolnav știe cât de complicat și dureros este să înțelegi consecințele acestei afecțiuni. Nu am vorbit niciodată public despre cum boala lui Kanye ne afectează acasă, deoarece sunt extrem de protectivă cu copiii noștri, dar și cu dreptul lui Kanye la intimitate. Dar astăzi simt nevoia să vorbesc din cauza stigmei și concepțiilor greșite despre sănătatea mintală.”, scria Kim pe Insta story.

”El nu pare că înțelege ce spune ea. Nu a schimbat nimic din ce ea l-a rugat să facă. Kim este foarte răvășită. Ultimul lucru pe care vrea să-l facă este să fie divorțată cu 4 copii. Știe că va fi bine din punct de vedere financiar, dar grija ei principală sunt copiii și parteneriatul. Se mișcă în direcția unui divorț, dar cine știe dacă va semna actele.”, a declarat o sursă pentru People.

Mulți apropiați de-ai cuplului se așteaptă la un divorț, dar până acum Kim nu a declarat nimic oficial. La cum o știm pe miliardară, aceasta va face tot posibilul și va lupta pentru mariajul ei. Ultima dată, Kim a fost văzută împreună cu Kanye la una dintre slujbele de Duminică pe care le organizează rapperul.