Kim Kardashian și-a obișnuit urmăritorii cu ședințe foto glam, cu ținute spectaculoase, iar cadrele în care erau făcute pozele i-au lăsat pe mulți cu gura căscată. De data aceasta, Kim a făcut o excepție de dragul soțului ei și a făcut o poză la care mulți nu se așteptau să o vadă prea curând.

Kim este conștientă de faptul că soțul ei este extrem de mândru de originile lui și că ar da orice, oricând să renunțe la agitația orașului și să se retragă la fermă. Cum pentru rapper orice vis poate deveni instant realitate, aceasta a cumpărat o fermă in Wyoming, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 14 milioane de dolari.

Kim se pare că s-a adaptat extrem de repede de drahul soțului ei, fapt pe care l-au observat și urmăritorii acesteia din postările de pe Instagram. Deși Kanye West își dorește extrem de mult să se mute acolo definitiv, Kim nu este așa încântată. Aceasta a acceptat doar ideea de a petrece verile și unele weekeduri la fermă, fără a renunța definitiv la vila sa din Los Angeles.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wyoming 🐎⛰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on