Kim își face din ce în ce mai multe griji pentru Kanye și pentru starea lui de sănătate. Media pune o presiune foarte mare pe cei doi, așa că aceasta a decis că este timpul să transmită un mesaj pentru toți.

Kanye a avut un episod de bipolaritate în Carolina de Sud atunci când a spus că îl bate de mult timp gândul să divorțeze de Kim. Fanii au considerat asta ca fiind o strategie de marketing, dar lucruri sunt mult mai serioase. Kanye suferă de bipolaritate, iar Kim a vrut să îi lămurească pe toți care este starea rapperului.

”Așa cum mulți știu, Kanye suferă de bipolaritate. Oricine se confruntă cu această boală sau are pe cineva drag care este bolnav știe cât de complicat și dureros este să înțelegi consecințele acestei afecțiuni.

Nu am vorbit niciodată public despre cum boala lui Kanye ne afectează acasă, deoarece sunt extrem de protectivă cu copiii noștri, dar și cu dreptul lui Kanye la intimitate. Dar astăzi simt nevoia să vorbesc din cauza stigmei și concepțiilor greșite despre sănătatea mintală.”