Nu degeaba a intrat în rândul miliardarilor. Kim Kardashian vrea ca cifrele bugetului ei să arate foarte bine, așa că a trecut la extinderea business-ul cu haine.

Kim Kardashian a dat lovitura cu brandul ”Skims” și nu vrea să se oprească aici. După ce a văzut că stocurile de lenjerie modelatoare se epuizează instant, soția lui Kanye a decis că este momentul să schimbe ținta publicului. Kim vrea să se axeze pe mirese, așa că vrea ca următorul lucru de bifat pe listă să fie hainele pentru mirese. 

Acum câteva săptămâni, Kim a lansat o colecție de lenjerie modelatoare pentru femeile însărcinate, iar asta a generat un val de reacții negative în online. Urmăritorii miliardarei au fost nemulțumiți de strategia de promovare a brandului și au considerat că aceasta a exagerat. ”Scuză-mi ignoranța, dar cine va încerca să își modeleze corpul însărcinată?” a fost unul dintre comentariile răutăcioase.

Kim nu a stat prea mult pe gânduri și a apărat colecția Skims Maternity. ”Pentru cine are probleme cu linia mea, dacă nu ați fost însărcinate poate că nu știți cum este să cari toată această greutate, așa cum am făcut eu și milioane de alte femei. Skims maternity nu este despre slăbire, ci despre susținere.”

Acum, soția lui Kanye și-a anunțat urmăritorii că a pregătit ceva special pentru viitoarele mirese și speră să le cucerească cu piesele ei vestimentare. ”Nu contează ce planuri de nuntă ai, contează să te simți confortabil în ceea ce porți”, a scris brandul pe pagina oficială de Instagram.