Kim și Kanye West părea cuplul perfect. Asta până când sinceritatea l-a lovit pe Kanye fix în mijlocul unui episod de bipolaritate.

Kim Kardashian nu știe ce să mai creadă despre Kanye. Aceasta a afirmat în mod public că a avut de când să divorțeze de Kim, iar miliardară se pare că nu vrea să treacă atât de repede peste asta. După ce a fost surprinsă de paparazzi plângând în mașina lui Kanye, Kim l-a vizitat la ferma din Wyoming. Miliardara face tot posibilul că să salveze căsnicia cu rapperul.

Apropiații celor doi susțin că divorțul este inevitabil și că totul este o doar o chestiune de timp până cei doi vor semna actele. 

El nu pare că înțelege ce spune ea. Nu a schimbat nimic din ce ea l-a rugat să facă. Kim este foarte răvășită. Ultimul lucru pe care vrea să-l facă este să fie divorțată cu 4 copii. Știe că va fi bine din punct de vedere financiar, dar grija ei principală sunt copiii și parteneriatul. Se mișcă în direcția unui divorț, dar cine știe dacă va semna actele.”, a declarat o sursă pentru People.