Kim Kardashian a început anul cu dreptul. Miliardara vrea ca 2021 să îi aducă și mai multe încasări din business-urile pe care le are, așa că și-a pus la punct strategia de îmbogățire.

Dacă anul trecut Kylie era cea care ceda un procent din Kylie Cosmetics către Coty Inc., anul acesta a venit rândul lui Kim să copieze mutarea. Soția lui Kanye West a vândut 20% din acțiunile Skim tot către Coty Inc. și speră ca asta să îi aducă și mai multe încasări.

”Sunt foarte mândră că brandul meu, KKW a crescut atât de mult în ultimii patru ani și de abia așteptam să lucrez cu Coty. Acum urmează fază inovativă, faza de avansare și, de ce nu, faza de extindere. Relația pe care o avem îmi va permite în continuare să conduc business-ul și să îmi pun amprenta asupra elementelor care mă definesc.”, a declarat Kim într-un comunicat de presă.

Poate Kim are mai mult noroc pe latura profesională, căci pe cea personală lucruri nu merg într-o direcție bună. Tot mai multe surse din anturajul ei și al lui Kanye susțin că cei doi sunt din ce în ce mai aproape de un divorș, mai ales că acum cei doi locuiesc separat.