Kim Kardashian este în centrul atenție și nu tocmai în cel mai bun mod posibil. Miliardara este pusă la zid de întreg internetul care a văzut imaginile cu rochia lui Marilyn Monroe. Kim a purtat celebra creație la MET Gala și, chiar dacă mulți i-au spus că nu este o idee bună, se pare că aceasta nu a ținut cont.

Kim Kardashian a fost „linșată” de către fani. Totul s-a întâmplat după ce au apărut pe Instagram câteva imagini care arătau că rochia pe care miliardara a purtat-o la MET Gala este într-o stare deplorabilă. Cea ce îi nemulțumește pe mulți este faptul că iubita lui Pete s-a chinuit să o îmbrace, rupându-i dantela și câteva cristale. „În cazul în care ai ratat….Cristale lipsă și unele atârnate de un fir. Rochia, expusă la locația Ripley’s Hollywood pe 12 iunie 2022. A meritat?”, este mesajul din descrierea fotografiilor.

Cei de la muzeul de unde a fost luată rochia au reacționat imediat. Reprezentanții de la Ripley’s Believe It or Not! nu tolerează ca vedeta să fie acuzată pe nedrept și susțin că rochia este intactă. Același lucru l-a subliniat și Kim în cel mai recent interviu al ei. Miliardara a fost invitată la „Today” și a fost prima ei apariție publică după întregul scandal.

„O respect pe Marilyn. Înțeleg cât de mult înseamnă această rochie pentru istoria Americii. Tema de la MET Gala a fost despre asta și m-am gândit că nu este nimic mai reprezentativ decât Marilyn Monroe. A fost un întreg proces. Am apărut pe covorul roșu într-o altă rochie. Am îmbrăcat rochia lui Marilyn la intrare, am mers apoi pe scări. Cred că totul a durat 3-4 minute, apoi m-am schimbat când am ajuns la capătul scărilor. Am lucrat excepțional cu Muzeul Ripley’s. Am avut mereu oameni după mine care s-au ocupat de rochie”, a spus Kim în emisiunea „Today”.