În timp ce în România vara este pe sfârșite, Deliei i s-a făcut deja dor de zăpadă și a dat o fugă într-o vacanță la munte. Nu doar că s-a relaxat la răcoare, dar a avut parte și de o experiență plină de adrenalină și a urcat pe munte până la o altitudine amețitoare. 

Știm deja că Deliei nu îi plac vacanțele clasice, în care doar stă în resort. Preferă să exploreze locurile unde merge, fie că este vorba despre destinații exotice sau despre vârfuri montane acoperite de zăpadă. La fel s-a întâmplat și acum, când Delia a cucerit vârful Breithorn, din Alpi, aflat undeva la granița dintre Elveția și Italia. Delia a urcat până în vârf, la 4164 de metri altitudine, mai exact, și a postat dovada foto pe Instagram, cu descrierea ”A fost un traseu nebun... prea nebun și prea expus. Am niște adrenalină adunată cât pentru o săptămână”. 

Too hot to handle! Delia, cu un decolteu extrem de îndrăzneț pe Instagram. Vezi imaginile de 100.000 de like-uri

Delia a prins curaj și pentru alte trasee mai dificile și nu exclude varianta de a urca pe celebrul Kilimandjaro. ”M-am uitat acum la filmul Everest și m-am gândit la tine”, i-a scris cineva în comentarii. Artista urmează să se întoarcă în țară pentru a relua proiectele la care filmează, X Factor și iUmor. Atunci când prinde câteva zile libere, profită de fiecare ocazie pentru a da o fugă în destinații în care se relaxează și își încarcă bateriile. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)