Fanii lui Khloe Kardashian nu mai sunt îngrijorați de aspectul fizic, ci au început să facă glume pe seama ei. Membra familiei Kardashian a atras toată atenția cu o postare de pe Twitter.

În imaginile pe care le postează pe Instagram, Khloe apare pe zi ce trece mai schimbată. Membra familiei Kardashian a început procesul de transformare din pandemie, a continuat de ziua ei și se pare că nu are de gând să se oprească aici. Ceea ce îi uimește pe fani este faptul că pe zi ce trece aceasta este de nerecunoscut.

Pe Twitter circulă un trend în care fanii au observat imediat asemănarea dintre Khloe și Beyonce. Khloe a devenit ținta glumelor și până acum nu s-a apărat în niciun fel. Imaginile fac parte din camania de promovare a produselor cosmetice semnate Ipsy, iar Khoe este noua lor imagine. 

Chiar dacă nu a afirmat niciodată că a apelat la medicul estetician, Khloe a recunoscut în multe interviuri că se simte mult mai bine atunci când își schimbă înfățișarea. ”Pentru mine, frumusețea ar trebui să fie orice, numai plictisitoare nu. Nu există corect și greșit. Este despre cum te simți”, declara aceasta pentru People.