Cu aproape trei ani în urmă, Khloe Kardashian o aducea pe lume pe micuța True în plin scandal de infidelitate al partenerului ei, Tristan Thompson. Acum, după ce au dat de înțeles că lucrurile merg mai bine între ei, Koko și Tristan au aruncat bomba: s-au despărțit. Din nou.

După o perioadă cu suișuri și coborâșuri, Khloe Kardashian a fost dispusă să îi acorde o a doua șansă lui Tristan, fostul ei partener. Cei doi nu au locuit mult timp sub același acoperiș, dar au avut la un moment dat să îi ofere lui True un frățior sau o surioară. În vară, atunci când se afla pe platourile de filmare de la ”Keeping Up with The Kardashians”, Khloe a afirmat de multe ori că îl va ierta pe Tristan, dar va trebui să vorbească serios cu el despre planurile de viitor și despre încredere.

Tristan nu a știut să îi intre în grații lui Khloe, iar asta a dus din nou la o altă despărțire. Belive it or not și de această dată motivul despărțirii a fost tot infidelitatea lui Tristan. Khloe a decis să se separe din nou de Tristan după ce în luna aprilie modelul Sydney Chase a afirmat că a avut o aventură cu jucătorul de NBA. Tristan nu pare că suferă în urma deciziei luate de partenera lui, ci din contră, a mers și a petrecut la un hotel cu multe alte fete.

”Cei care sunt predestinați să rămână împreună sunt cei care trec peste orice obstacol care i-ar putea despărți. Îți mulțumesc că ești cel mai bun prieten al meu și că ești tatăl lui True. Sper că ști cât de mult de iubesc acum și te voi iubi mereu! Abia de acum viața începe să fie mai bună!”, declara Khloe cu câteva luni în urmă. Khloe, acum mai ai aceeași părere?