Khloe Kardashian face ce face și atrage asupra ei energiile negative. Schimbările fizice radicale și aspectul pe care îl prezintă fanilor pe Instagram i-au adus numai critici.

Chiar dacă nu a afirmat niciodată că a apelat la medicul estetician, Khloe a recunoscut în multe interviuri că se simte mult mai bine atunci când își schimbă înfățișarea. ”Pentru mine, frumusețea ar trebui să fie orice, numai plictisitoare nu. Nu există corect și greșit. Este despre cum te simți”, declara aceasta pentru People.

În imaginile pe care le postează pe Instagram, Khloe apare pe zi ce trece mai schimbată. Membra familiei Kardashian a început procesul de transformare din pandemie, a continuat de ziua ei și se pare că nu are de gând să se oprească aici. Ceea ce îi uimește pe fani este faptul că pe zi ce trece aceasta este de nerecunoscut.

Pe contul ei de Instagram, la fiecare postare se regăsesc mii de comentarii în care fanii îi cer să renunțe la obiceiul de a se transforma în continuu. Khloe pare că întinerește pe zi ce trece, iar asta i-a făcut pe fani să creadă că fosta parteneră a lui Tristan Thompson a devenit dependentă de operații estetice.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My rhinestone cup makes water taste better 💎 btw, Kourt is jealous of my cup 💎 outfit: @goodamerican

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on