Fanii lui Khloe Kardashian sunt obișnuiți ca aceasta să împărtășească orice informație cu ei. De data aceasta, urmăritorii lui Khloe au rămas uimiți să afle că aceasta este bolnavă.

Fanii clanului Kardashian știu că una dintre cele mai sincere membre ale familiei este Khloe Kardashian. Aceasta a fost pusă de multe ori la zid din cauza kilogramelor în plus. Khloe a rămas cu traume și își amintește clipele grele prin care a trecut. Pe lângă criticile aduse de cei din jur, se pare că sora lui Kim a suferit și de o boală pe care a ținut-o ascunsă până acum.

”Îmi amintesc clar cum m-am simțit, în special cum toată lumea îmi spunea că nu simt ce zic că simt. Oamenii spuneau că este doar o durere de cap. Asta este problema cu migrenele, sunt dureri de cap. Având doar 12 ani și nici un membru al familiei mele cu vreo experiență asemănătoare, mă simțeam rușinată să le spun că sufăr de așa ceva. Nu eram capabilă să îmi mișc capul și fiind așa tânără era înspăimântător.”, a declarat Khloe în emisiunea Revenge Body.

După mai multe investigații, Kris Jenner, mama lui Khoe a aflat că aceasta suferă de migrene care nu se pot vindeca, dar pot fi ținute sub control cu ajutorul tratamentelor.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today was 96°. It’s hot outside @goodamerican

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on