De un an, Gigi Hadid este una dintre cele mai secretoase mămici de la Hollywood. Modelul a promis că nu o va expune pe cea mică pe internet și s-a ținut de cuvânt. Chiar dacă sigur a primit sute de propuneri de la publicații sau de la branduri, Gigi s-a menținut pe poziții și continuă să o protejeze pe cea mică.

Anul trecut, Gigi Hadid trăia unul dintre cele mai emoționante și mai intense momente din viața ei. Modelul o aducea pe lume pe Khai, fetița ei și a lui Zayn Malik și, chiar dacă a trecut deja un an de atunci, Gigi tot nu a arătat chipul celei mici în online. Aceasta are o regulă foarte strictă pentru toți cei care o vizitează, inclusiv pentru paparazzi care se pare că au înțeles mesajul lui G și se conformează.

Acum, cu ocazia împlinirii unui anișor, cea care a încălcat puțin regula a fost Yolanda, mama lui Gigi. Bunica lui Khai nu este la prima abatere, iar fanii o apreciază mereu pentru postările pe care le face, aceasta fiind singura care este mai darnică în ipostaze cu cea mică. ”Pe măsură ce fetița noastră crește, ne dăm seama că nu mai putem să o protejăm la fel de mult cum o făceam înainte. Vreau să știți că niciodată nu am ascuns intenționat fața lui Khai în online. Ne dorim ca ea să aleagă cum să fie expusă, fară să își facă griji că a fost percepută așa cum nu și-a dorit”, posta modelul pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)