Kendrick Lamar se pare că nu se pricepe de minune doar la muzică, ci și la magie. Nu o spunem noi, ci cele mai recente filmulețe care circulă în online. În timpul unui concert, rapperul pur și simplu dispare din fața mulțimii, exact ca într-un truct de magie bine executat.

Kendrick Lamar nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul a reușit să scrie istorie în muzică, iar piesele lui au rupt topurile. În ultima vreme, Kendrick este mai prezent ca niciodată pe scenă. Rapperul are concert după concert și niciun show nu seamănă cu altul. Acesta își dă silința ca fanii să fie mereu mulțumiți de prestația lui și pare că s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Cel mai recent concert al lui Kendrick Lamar nu doar că a fost spectaculos, ci a fost magic. La propriu. Artistul a reușit să adune zeci de mii de fani în fața scenei, așa cum face de obicei. Unul dintre spectatorii prezenți la concert a fost pe fază și a filmat cel mai râvnit moment al serii. La un moment, după ce a terminat de cântat una dintre piesele sale, Kendrick Lamar a dispărut, în adevăratul sens al cuvântului. Dacă nu ne crezi, îți lăsam dovada!

 

 

Câți bani aruncă Kendrick pe haine

Kendrick Lamar este dovada vie că nu doar femeile aruncă sume colosale pe haine. În ultima vreme, acesta a fost surprins purtând o coroană de spini pe cap și mulți s-au întrebat care este legătura accesoriului cu restul ținutei. Tot în cadrul concertului din Glastonbury acesta a rostit versurile „I wear this crown. They judge Christ. They judge you, they judge Christ”, în timp ce îi curgea sânge fals pe tricou.

Înainte de a urca pe scenă, Kendrick Lamar a avut timp și de câteva interviuri. În unul dintre ele, artistul a trebuit să răspundă la una dintre cele mai dificile întrebări: „cât costa ținuta ta?” Kendrick lucrează cu cei mai buni stiliști, așa că nu a știut să ofere un răspuns concret. Acela a fost momentul în care l-a ajutat un prieten și a spus că 3.3 milioane de dolari. Cei care au văzut videoclipul cred că totul este o glumă și că ar fi imposibil ca o cămasă și o pereche de pantaloni să se ridice la acea sumă.

Kendrick Lamar a dispărut de pe scenă în timpul unui concert. La propriu. Filmarea este deja virală
Hepta