Show-ul care a făcut familia Kardashian atât de celebră la nivel mondial a ajuns la final după 20 de sezoane. Anunțul a fost făcut de Kim Kardashian, dar motivul nu a fost dezvăluit...până acum.

Fanii familiei Kardashian au fost dezămăgiți să afle că show-ul lor preferat a ajuns la final. Chiar dacă au acceptat ideea, asta nu înseamnă că nu au rămas cu câteva semne de întrebare. Cea care ar fi vrut ca reality show-ul să ajungă la final a fost Kris Jenner, iar motivul i-a surprins pe mulți.

Kris sau momager-ul a fost preocupată de imaginea publică a familiei ei și a avut grijă mereu de aparițiile în public. Ultimele episoade de bipolaritate ale lui Kanye West au pus-o pe gânduri pe Kris și a decis că cel mai bine este să nu se filmeze acele momente pentru a nu da naștere unor scandaluri de proporții.

”Vă anunț cu mare regret că eu și familia mea am decis să renunțăm la filmările ”Keeping up with The Kardashians. După 14 ani, 20 de sezoane și sute de episoade, vă mulțumim că v-ați uitat la noi, că ne-ați fost alături și la bine și la greu. Ne vom aminti mereu cu drag de oamenii pe care i-am întâlnit.”, a scris Kim pe Instagram.