În timp ce unele vedete își revin rapid după sarcină și dau jos imediat kilogramele acumulate în cele nouă luni, altele nu se grăbesc deloc să revină la formele care le-au consacrat. Este și cazul lui Katy Perry, care se pare că nu dă doi bani pe standardele de frumusețe și se simte bine în pielea ei, chiar dacă a rămas cu câteva kilograme în plus după ce a devenit mămică.

Katy Perry a devenit ținta body shamerilor la începutul anului, după ce a fost surprisă de paparazzii într-o pereche de colanți mulați, care lăsau la vedere o siluetă mai voluptoasă decât cea cu care ne-a obișnuit artista. Proaspăta mămică a pus și mai tare paie pe foc când a declarat că nu mai are timp să se îngrijească și că nu se mai epilează după ce a născut. Acum, diva și soțul ei, Orlando Bloom, au plecat în prima vacanță la mare alături de fiica lor. Katy a purtat un costum de baie de culoare mov, dintr-o singură piesă, încercând să mascheze zona abdomenului. Haterii s-au grăbit să o critice și să spună că a pierdut lupta cu kilogramele și că silueta de dinainte de sarcină este doar o amintire. 

The old ones. Katy Perry și Orlando Bloom, transformare uimitoare. Ce au vrut cei doi să transmită?

Katy nu pare să fie afectată de criticile haterilor și s-a bucurat din plin de zilele petrecute la mare alături de familie. În timp ce Katy nu pare a fi în cea mai bună formă a ei, Orlando Bloom se menține în topul celor mai atrăgători bărbați din lume. În ciuda faptului că are 44 de ani, actorul nu are deloc burtică, semn că pune preț pe aspectul lui și face sport pentru a-și păstra musculatura tonifiată.