Katy Perry este una dintre artistele care au devenit mămici anul acesta. După ce a adus-o pe lume pe Daisy Bloom, Katy a dat de înțeles că duce lupte grele ca să ajungă la silueta dinainte.

Katy Perry a fost de multe ori surprinsă de către paparazii cu silueta ei de proaspătă mămică. Artista nu stă prea bine la capitolul revenirea la vechiile kilograme, așa că a fost de multe ori ținta ironiilor și a glumelor. Katy nu este genul de persoană care să pună la suflet sau să răspundă replicilor răutăcioase, așa că artista are arma ei secretă: încrederea în sine.

Katy a postat recent pe Instagram o imagine în care a afișat un look nou, iar asta i-a adus 1.2 milioane de aprecieri în doar 7 ore de la publicare. Artista a optat pentru o perucă brunetă, mănuși lungi din piele și cizme înalte și a conturat o imagine perfectă de sexy mama.

Cu o lună în urmă, Katy Perry și-a anunțat fanii de pe Instagram că se va reîntoarce în show-ul American Idol, iar Miranda a profitat de ocazie pentru a-și arăta sentimentele în public. Fosta soție a lui Orlando i-a spus lui Katy Perry: ”Omg, ești uimitoare! Te iubesc!”, iar comentariul ei a primit aproximativ 4500 de like-uri. That is insane!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)