Karol G este pe val mai mult ca niciodată. Artista tocmai ce a încheiat „Bichota Reloaded Tour” și este gata pentru schimbări. Prima a fost deja făcută! Cei care o urmăresc pe Karol sigur au observat un detaliu important. Vedeta a spus de mult timp „adio” albastrului marin pe care îl purta în păr.

Coco Chanel avea mare dreptate! Atunci când o femeie își schimbă culoarea părului, este pregătită și de schimbări mult mai ample. Karol G demonstrează asta din plin, mai ales de când este roșcată. Da, ați citit bine! Artista latino a renunțat la celebrul albastru. Și asta nu e tot!

Karol are trecute mai multe schimbări pe listă. Karol vrea să înceapă o nouă etapă muzicală, mai ales acum că a terminat „Bichota Reloaded Tour”. Artista nu a vrut să facă pasul către următorul capitol din viața ei până nu a mulțumit tuturor celor care au făcut posibil succesul ei de acum.

„Mi-am luat „la revedere!” de la părul meu albastru și am plecat în vacanță. Aveam câteva țări pe listă pe care doream să le vizitez. Ne-am emoționat cu toții pentru că ne-am luat „la revedere” de la trecut, de la scenă. Nu voi uita niciodată publicul pe care îl iubesc atât de mult; succesul incredibil și reconectarea cu mine însămi. A fost cel mai de succes album din toată cariera mea. Nu voi uita că au fost primele concerte sold out, primele stadioane”, a transmis Karol G.

 

 

 

Karol G a scris istorie în topuri

Anul 2022 va rămâne în istorie pentru Karol G și nu numai. Ci și pentru întreaga muzică latino. Artista a reușit ceea ce nu a mai făcut nicio altă colegă de-ale ei de breaslă. Mai exact, Karol G a avut două piese în topul Billboard Latino. Unde mai pui că ambele au fost pe locul 1 și pe locul 2.

„Provenza” și „Mamiii” sunt piesele care i-au purtat noroc lui Karol. Acestea au transformat-o pe artistă în singura femeie din industria muzicii latino care are două piesele pe primele locuri. În același timp. Pentru Karol G a fost o adevărată onoare. În plus, acest lucru nu s-a mai întâmplat din 1995. Atunci, Selena a reușit această performanță. În trecut, pentru două săptămâni la rând, de acest privilegiu s-a bucurat și Bad Bunny. Bunny a fost singurul artist latino masculin care a reușit asta.

Karol G începe o nouă etapă muzicală și a renunțat la culoarea de păr care a consacrat-o în ultima vreme
Profimedia