D.C Comics a promis multă acțiune anul acesta și s-a ținut de cuvânt. „Black Adam” este un nou supererou care își va face apariția anul acesta într-un nou film. Black Adam este rivalul lui Shazam, iar primul trailer al producției a apărut deja.

Fanii D.C Comics au așteptat cu sufletul la gura ca „Black Adam” să le arate primele secvente din mult așteptatul film. Rolul principal îi aparține lui Dwayne Johnson care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Actorul este recunoscut din filmele „Jumanji”, dar și din peliculele în care apare alături de Ryan Reynolds. 

Trailerul este gândit în așa fel încât să îi lase pe toți cu gura căscată, dar ce este și mai interesant este că pe una dintre piesele de pe coloana sonoră se aud Surorile Osoianu. Interpretele au dat lovitura cu stilul lor muzical, iar pe plan național, mulți artiști au colaborat cu ele, printre care Irina Rimes și Spike.

Piesa în care se aud vocile inconfundabile ale Surorilor Osoianu se numește „Murder to Excelence” și le aparține lui Jay-Z și Kanye West și are toate șansele să fie un hit internațional. Filmul „Black Adam” se va lansa pe 22 octombrie în cinematografele din America, iar mai apoi în lume. 

Îți lăsam aici trailerul, iar dacă nu ne crezi, poți da direct la 0:29.