Kim Kardashian e o femeie liberă după ce a luat decizia de a divorța de Kanye West și profită la maximum de acest statut. După ce a fost fotografiată în compania lui Maluma, diva se pare că are un alt crush, iar fanii sunt convinși că știu cine va fi următorul partener al vedetei. 

Gata cu suspansul! Care este adevărata relație dintre Kim Kardashian și Maluma? Uite ce a declarat artistul?

Kim Kardashian nu a dus niciodată lipsă de pretendenți și nu duce nici acum, cu atât mai mult cu cât este o femeie liberă și (aproape) fără obligații. Este doar o chestiune de timp până când divorțul de Kanye West se va pronunța oficial, iar Kim nu s-a închis în casă să își plângă de milă, dimpotrivă: petrece non-stop și e aproape de oamenii dragi. Fanii care îi urmăresc fiecare mișcare sunt convinși că diva are o legătură foarte strânsă cu un reporter de la CNN. Van Jones este și avocat și scriitor și a lucrat cu Kim în 2018, în calitate de avocat. Cei doi au rămas apropiați de atunci, iar fanii sunt convinși că între ei este ceva mai mult decât o frumoasă prietenie și o colaborare strânsă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Van Jones (@vanjones68)

Pe de altă parte, alți fani ai lui Kim au pus pariurile pe Drake. Ei sunt convinși că Drake va fi următorul partener oficial al lui Kim K., cu atât mai mult cu cât au o istorie împreună. Presa internațională a scris că diva l-ar fi ”tradus” pe Kanye West cu Drake, în timp ce erau căsătoriți. Cu cine i-ar sta mai bine?