Kanye West trece prin episoade destul de serioase de bipolaritate. Rapperul a pornit deja campania electorală și a avut o criză de plâns și de sinceritate care i-a șocat pe fani.

Kanye West știe că doar cu sinceritatea îi poate atrage pe oameni de partea lui în cursa pentru Casa Albă. Fanii lui, dar și ai lui Kim știu că aceasta a avut un moment în care a fost la un pas de a face avort. Kim a vorbit deschis despre asta într-o discuție cu avocata ei, Laura Wasser.

Acum, a venit rândul lui Kanye să își impresioneze publicul cu sinceritate. Rapperul a avut o criză de plâns în timp ce se afla în Carolina de Sud. ”Aproape că mi-am ucis fiica. Îmi amintesc că soția mea m-a sunat țipând şi plângând că este însărcinată. Și pentru o lună, două, trei, am discutat ca ea să nu facă acest copil. Mă aflam în Paris când ecranul televizorului s-a făcut alb-negru și Dumnezeu mi-a transmis astfel un mesaj: „ Dacă te joci cu viziunea mea, mă voi juca cu a ta”. Mi-am sunat soția și i-am spus că trebuie să avem acest copil”, a povestit Kanye West.