Kanye West știe să fie și soț bun. După episoadele de bipolaritate care i-au dat bătai de cap soției sale, acum, rapperul pare că s-a revanșat. Cadoul lui a emoționat-o până la lacrimi pe Kim.

Când spunem Kim Kardashian spunem lux și opulență. Fix așa a fost și atmosfera de la ziua miliardarei. Kim a schimbat prefixul, iar asta meritat sărbătorit în mare fel. Cadourile au fost pe măsura, iar de departe cel mai reușit a fost cel primit de la soțul ei. Kanye West a pus la bătaie toți banii pentru a-i oferii lui Kim o hologramă cu tatăl ei pe care l-a pierdut în 2003. 

”Continuă tot ceea ce faci, Kimberly. Ești un suflet frumos. Vreau să știi că sunt foarte mândru de tine și că sunt mereu alături de tine”, au fost cuvintele spuse de Robert Kardashian în hologramă.

Kim a fost impresionată de gestul făcut de soțul ei și a ținut să îi mulțumească pentru cadou și pe Instagram, acolo unde a postat și filmulețul cu holograma. ”Nu pot descrie ce înseamnă asta pentru mine, pentru surorile mele, fratele meu, mama mea și prietenii noștri apropiați. Îți mulțumesc mult Kanye pentru această amintire care va dura toată viața”.