Contrar așteptărilor multora, lui Kanye West îi merge destul de bine după divorțul de Kim. Chiar dacă au rămas prieteni în continuare de dragul celor mici, Kanye își vede de viața lui și primul pas în noua etapă a fost făcut deja.

Kanye este destul de retras atunci când vine vorba de viața privată, dar asta nu înseamnă că nu îi place să agite apele din când în când. Rapperul nu stă prea mult pe gânduri și este mereu dispus să arunce cu banii pentru a-și satisface cele mai extravagante mofturi. Fix asta s-a întâmplat și acum când a dat 57 de milioane de dolari pe noua sa locuință care a stârnit un val de reacții în mediul online. Fanii lui Knaye compară noua achiziție a rapperului cu un garaj și spun că s-ar fi așteptat la mai multe din partea lui.

Kanye a fost mereu minimalist și tot în stilul ăsta a avut amenajată și locuința anterioară în care a stat cu Kim. Speaking of Kim, aceasta a fost alături de el la lansarea albumului ”DONDA” și i-au uimit pe toți când au recreat scena din fața altarului, cu Kim în rochie de mireasă. Dacă asta a fost too much pentru unii, ținuța de la MET Gala a întrecut așteptările oricui. Se pare că ideea din spatele creației i-a aparținut chiar lui Kanye West care i-a făcut cunoștință lui Kim cu unul dintre creatorii de la Balenciaga.

Cum ți se pare alegerea lui Kanye?