Kanye West nu pierde deloc timpul. Rapperul este în plin divorț de fosta lui soție, Kim Kardashian, dar asta nu înseamnă că are interzis la noi relații. Kanye a pus deja ochii pe Irina Shayk și lucrurile par mai serioase ca niciodată.

Kanye West este liber și fără obligații. Rapperul a pus punct mariajului cu miliardara Kim Kardashian, iar asta îi permite să experimenteze din nou sentimentul de fluturi în stomac. Creatorul Yeezy își menține standardele ridicate, iar noua lui cucerire nu este deloc străină de blițurile paparazzilor. Presa de peste Ocean susținea acum câteva săptămâni că rapperul a pus ochii pe Irina Shayk, fosta parteneră a lui Bradley Cooper și se pare că lucrurile evoluează extrem de rapid între cei doi.

Kanye a fost sărbătoritul zilei de marți și, chiar dacă a primit o urare emoționantă din partea fostei soții, se pare că nu a fost prea impresionat. Kanye a mers la Paris și s-a cazat la un hotel de lux unde, la scurt timp după a sosit și Irina Shayk. Modelul a încercat să se ascundă de ochii curioșilor și a apelat la un hoodie pe care și l-a pus pe cap. Inteligentă mișcare!

Kanye și Irina nu s-au întâlnit acum pentru prima dată, ci între ei legăturile sunt mult mai vechi. Irina a apărut în 2010 în videoclipul lui Kanye, ”Power” și sigur nu a fost o prezență pe care acesta să o fi putut uita ușor. Primele paie pe foc au fost puse de celebrul cont de Instagram de gossip din afară, DeuxMoi, acolo unde cineva a scris ”Kanye West se întâlnește acum în secret cu Irina Shayk”.