Kanye West demonstrează că există viață și după o despărțire. Rapperul a urmat exemplul fostei sale soții și a început să se afișeze cu noua lui cucerire. Dacă la început erau foarte sceptici, acum, Kanye și iubita lui se afișează peste tot în cele mai romantice ipostaze.

Kanye a decis că nu mai are rost să sufere după Kim Kardashian. Fiecare a mers mai departe și, în timp ce la Kim Kardashian lucrurile privind partea sentimentală sunt destul de confuze, la Kanye totul pare mult mai simplu. După aventura pe care a avut-o cu Irina Shayk, rapperul a schimbat macazul și a trecut la categoria actrițelor.

De data asta, cucerirea lui Kanye este nimeni alta decât actrița Julia Fox, cunoscută din „Uncut gems”. Cei doi se întâlnesc încă de la începutul anului, iar surse apropiate susțin că rapperul este mână largă când vine vorba de iubita lui. Încă de la primele întâlniri, Kanye a copleșit-o pe Julia cu multe cadouri, printre care și haine de brand și nu numai.

Gurile rele spun că totul face parte dintr-o mișcare de PR foarte bine gândită și că, de fapt, între cei doi nu ar fi vorba de sentimente. Ye și Julia nu pun la suflet comentariile răutăcioase și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

foto: People